Credite site web

Agro-Assist este o aplicație agricolă de înregistrare a jurnalelor, dezvoltată de DuPont Pioneer pentru fermieri, care dorește să le ofere utilizatorilor anumite instrumente utile și cu caracter informativ în timpul lucrului zilnic.

Conținutul aplicației:

ECRAN DE PORNIRE

Ecranul de pornire afișează datele referitoare la precipitații pentru locația selectată, precum și cele mai noi știri (de exemplu, informații despre temperatura la sol și alertele de avertizare cu privire la posibili paraziți). Datele despre precipitații pot fi vizualizate în conformitate cu informațiile furnizate de cea mai apropiată stație agro-meteorologică sau pe baza propriilor măsurători („Setări“ – „Editare date despre locație“).

SETĂRI

Pot fi adăugate informații detaliate despre locație și plante.

CALENDAR

Calendarul vă permite să adăugați date zilnice cu privire la locația dată și la plantă/hibrid. Puteți monitoriza precipitațiile zilnice (măsurători proprii), irigarea, lucrarea câmpului, îngrășarea, protecția plantelor, paraziții/agenții patogeni, pot fi încărcate fotografii și, de asemenea, puteți redirecționa datele înregistrate după combinațiile locație-plantă către adresa proprie de e-mail sau către alte adrese de e-mail adăugate sau puteți redirecționa informațiile către agronomul selectat anterior.

BAZĂ DE DATE

Din meniul „Rezultatele experimentului“puteți face căutări după an și țară și puteți vizualiza grafice care afișează productivitatea anuală a hibridului selectat, în comparație cu media celorlalți hibrizi observați în timpul experimentului.

Catalogul de produse conține toate produsele distribuite de Pioneer Hi-Bred Plc., împreună cu scurte descrieri ale acestora.

MAI MULTE – GĂSIRE AGRONOM

Cu ajutorul instrumentului Găsire agronom puteți căuta agronomul alocat dintr-o anumită locație și, de asemenea, puteți redirecționa către acesta informațiile adăugate în calendar, prin intermediul aplicației.

Proprietarul aplicației:

 

 

Pioneer Hi-Bred Romania Srl

Ganeasa, Sindrilita Village, DN 2, Km 19.7,

Ilfov County, 077104, Romania

Tel: +40 21 303 300

Fax: +40 21 303 301

email: pioro@pioneer.com

 

Operatorul aplicației:

 

 

PharmaPromo Ltd.

112 Erzsébet királyné Street, 1142 Budapest

20 Csemete Street, 4026 Debrecen

Web: www.pharmapromo.hu

e-mail: agro-assist@pharmapromo.hu